KEKTUS OP DE FIETS #3

De moeder van PSV-sterspeler én Nederlands elftalspeler Cody Gakpo, zij heet Ank Gakpo van Bommel, is afgelopen augustus met Lars Berkers, Teun van Brunschot en ondergetekende op pad geweest voor het item Kektus op de fiets. Vanochtend ontving ik van haar het volgende bericht via de mail…

Hoi Marina, Heel hartelijk dank. Ik vond de opnamedag fijn en gezellig. En ’t filmpje heel gaaf. Dat heeft de filmploeg goed gemonteerd. Ik ben trots op hen, op jou en op mezelf.”

Groetjes, Ank

Ik heb hieraan niets meer toe te voegen.

Veel lees-en kijkplezier.

Marina van Brunschot

 

KEKTUS OP DE FIETS #2

Jan Witlox heeft een goedlopend bouwbedrijf, zijn zangcarrière zit in de lift en hij woont samen met een lieve vriendin, Minke genaamd. Onlangs bracht de Oirschottenaar een nieuwe single uit en hij staat steeds vaker op het podium buiten de dorpsgrenzen. Alles rozengeur en maneschijn zou je zeggen.

Maar…is dat ook zo? Op een zonnige zondag in juni fietste ik met Jan Witlox door Oirschot. De filmploeg (Lars Berkers en Teun van Brunschot) kachelde achter ons aan. Het resultaat? Een laagdrempelige reportage waarin de zingende bouwvakker een inkijk geeft in zijn leven.

#ongedwongen #relaxt #niksginnepoespas

 

KEKTUS OP DE FIETS #1

De allereerste reportage is klaar, met Suzan Beekmans

Vooropgesteld. Het is een pilot, een sjiek woord voor een eerste proefaflevering. Wat hebben we een lol gehad, Suus, het camerateam (Lars Berkers en Teun van Brunschot) en ik zei de gek.

Maar ook…wat komt er veel bij kijken. We zijn anderhalve dag op pad geweest voor 15 minuten film. Interviewen met een camera in mijn nek én op verschillende locaties is trouwens compleet anders dan een gesprek voeren aan de keukentafel met pen en papier in de aanslag. Verbeterpunten zijn er dus volop, maar nooit te oud om te leren. Slinger gerust tips en tricks onze kant op.

De muziek onder de intro is van tijdelijke aard…

Wanted Men is namelijk een nummer aan het opnemen waarvan de tekst is geschreven door onze vriend Martien Mattheeuwse. Het wordt een lied waarin Spoordonk, Oirschot en De Beerzen centraal staan. Een Oirschots lijflied zou je kunnen zeggen! Het is dat ik geen instrument kan bespelen, laat staan zingen, anders was de plaat allang klaar geweest. Tja! Druk, druk, druk, die muzikanten. Geduld loont.

Tof als jullie de reportage massaal delen. Niet alleen voor Suus, ook om Oirschot op de kaart te zetten (vandaar de mooie hotspots). Zodat toeristen (en de bevolking zelf) de lokale economie laten floreren. Goed voor jou, goed voor ons, goed voor iedereen. En eerlijk is eerlijk, Lars, Teun en ik vinden een grote respons natuurlijk eveneens fijn.

Dan last but not least

Een vraag aan de lokale ondernemer…

 Ben je op zoek naar een onderscheidende manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen? Dat kan nu. Via de reportages die we de komende tijd gaan opnemen. Neem contact met ons op, dan bespreken we de verdere details.

 #Kektus op de fiets #uniek #uit de comfortzone #een paar (oud)dorpsgenoten staan op mijn verlanglijstje

Dankjewel Suus dat jij ‘ons proefkonijn’ wilde zijn.